Komplex esetek

Az esztétikai fogászat területén belül a komplex esetek minden bonyolult és összetett eljárást magukban foglalnak. Például a meglévő koronák, hidak cseréjét, vagy implantátumok behelyezését. Ám minden esetben az esztétikai fogászat fő irányvonala az útmutató, tehát maximálisan figyelembe vesszük az esztétikai szempontokat.

A kiindulási helyzetet gondosan elemezve mérlegeljük, hogyan tudunk természetes végeredményt elérni, majd ennek megfelelően alakítjuk ki a kezelési tervet.

Minden komplex eset első lépése a teljes állapotfelmérés. Majd ezután a kezelési terv kialakítása, mely esztétikai fogászat területén belül igen széles skálán mozoghat. Ezért össze kell egyeztetni a lehetőségeket, a megvalósítható eljárásokat, valamint a páciens igényét.

A kiindulási helyzet olykor megkívánja az egyéb kezeléseket, melyek esetlegesen szükségesek a fogimplantátum behelyezése előtt. Ilyen lehet a csontpótlás és egyéb kezelések. Pontosan ezért szükséges még az esztétikai fogászat területén is a teljes állapotfelmérés, és a pontos tervezés.

A komplex esetek ellátáshoz szükséges háttér biztosítása

Napjainkban nem minden fogászati központban nyújtanak komplex kezelést, ennek több oka is van.

komplex esetek

Komplex esetek kezelése a Móricz Dental Esztétikai Fogászaton.

Manapság az esztétikai fogászat szakorvosai speciális területeken képesek professzionális ellátást biztosítani, minden szakorvos a saját speciális területén rendelkezik maximális tudással és gyakorlattal.

Másik fő szempont, hogy a felszerelések, orvosi eszközök tekintetében is úgy tud maximálisan lépést tartani egy szakorvos a rohamosan fejlődő technológiával, ha az esztétikai fogászat egyetlen területére specializálódik. Így nehezebb a komplex eset ellátásának biztosítása. 

Az esztétikai fogászat területén lévő kezeléseket biztosító rendelők között az jelenti az igazán magas színvonalat, ha olyan klinikáról van szó, ahol minden egyes terület szakorvosa megtalálható, így egy klinikán belül az esztétikai fogászat minden egyes eljárását magasan képzett szakorvos képes elvégezni. Ez a páciensek számára nagy kényelmet nyújt, és lehetővé válik az esztétikai fogászat területén a komplex kezelések szolgáltatása.

A Móricz Dental Fogászati Klinika azzal a céllal jött létre, hogy az esztétikai fogászat irányvonalát követve, minden felmerülő problémát kezelni tudjunk. Ehhez rendelkezésre áll professzionális csapatunk, valamint vadonatúj technológia alapján fejlesztett gépek, műszerek és technológiák.

Az esztétikai fogászat területén professzionális szolgáltatást nyújtunk, ám emellett az a célunk, hogy Ön kényelmesen, egyszerűen és a lehetőségekhez képest gyorsan megkapja a kezeléseket. Az esztétikai fogászat technológiái pedig biztosítják az Ön számára, hogy mosolya természetes lesz, mintha saját fogait kapta volna vissza.