{"@context":"https://schema.org","@graph":[{"@type":"WebSite","@id":"https://mosolystylist.hu/#website","url":"https://mosolystylist.hu/","name":"Mosolystylist.hu","publisher":{"@id":"https://mosolystylist.hu/#organization"},"potentialAction":{"@type":"SearchAction","target":"https://mosolystylist.hu/?s={search_term_string}","query-input":"required name=search_term_string"}},{"@type":"WebPage","@id":"https://mosolystylist.hu/szolgaltatasaink/keramiahejak#webpage","url":"https://mosolystylist.hu/szolgaltatasaink/keramiahejak","inLanguage":"hu","name":"Ker\u00e1miah\u00e9jak - Mosolystylist.hu","isPartOf":{"@id":"https://mosolystylist.hu/#website"},"datePublished":"2017-06-13T23:49:01+00:00","dateModified":"2017-10-09T14:39:36+00:00"}]}

Önnek is lehet hibátlan mosolya 5 nap alatt!
… igen Önnek is!

Térítésmentes “Mosolymegújítás” konzultációs időpontért hívja munkatársunkat a 06-1-36-11-222 telefonszámon.

Gondolkozott már azon, miért nem mosolyog egyetlen családi fotón sem? Szeretne ezen 5 nap alatt változtatni?

Ami ezelőtt néhány évvel csak a celebritások és modellek kiváltásaga volt a tengerentúlon, az ma már az Ön számára is elérhető. Ráadásul kockázatot sem kell vállalnia, hogy milyen lesz egy beavatkozás végeredménye: inkább terveztesse meg orvosával új mosolyát és csak akkor vágjon bele, ha a látvánnyal tökéletesen elégedett.

Nálunk Öné a végső döntés, mi csak a megoldást szállítjuk. Hogy hogyan? Tartson velünk, azonnal kiderül:

Mi az a préskerámia héj és milyen előnyöket tartogat az Ön számára?

A héj a frontfogak ajak felé eső felszínét fedő, kontaktlencse vékonyságú fogpótlás, amely egy speciális nagy szilárdságú anyagból, a préskerámiából készül. Elsősorban fokozott esztétikai igények kielégítésére szolgál. Tökéletes választás a fogak formai hibáinak, zománchibák, szuvasodások és elszíneződések elrejtésére. A leggyakrabban azonban akkor veszik igénybe a páciensek a kerámia héjakat, ha elégedetlen fogaik színével és azt más úton megváltoztatni vagy kifehéríttetni nem lehet. Ilyenkor kézenfekvő egy gyors és fájdalommentes megoldás, amellyel egy hét alatt megoldódik a fogszín probléma.

A kerámiahéjak legnagyobb előnye, hogy a fog eredeti esztétikuma és biomechanikai egysége teljes mértékben helyreállítható anélkül, hogy az eredeti fogban anyagveszteséget kellene okozni. Nagyon kevés fogállomány eltávolításával járnak, ezzel szemben rendkívül szépek és tartósak.

Az Ön fogászati problémájára megoldást jelent préskerámia héj?

Természeten látatlanban nem tudunk erre a kérdésére válaszolni, így Önnek két lehetősége van:

1. Önmagára ismer a következő listából:

 • A fogak alaki vagy formai szabálytalanságainak kezelésére
 • Frontfogak teljes vagy részleges elszíneződésének leplezésére
 • Fogzománc fejlődési zavara miatt kialakuló defektusok korrekciójára
 • Fog hosszának tetszés szerinti változtatására
 • A metszőfogak közötti rések zárására
 • Lekopott fogazat eredeti állapotának helyreállítása
 • Rossz helyre nőtt, vagy zavaró helyre ékelődött fogak esetében
 • Színhibás fogak esetében
 • Baleset, fejlődési rendellenesség miatt sérült korona rekonstrukciójára
 • Ragyogóan fehér, természetes hatású fogak érdekében

2. Térítésmentes konzultációs időpontot kér:

Éljen a kedvező lehetőséggel és eljön egy térítésmentes konzultációra, melynek keretében szakértőnkkel beszélheti meg személyesen az Ön rendelkezésére álló mosolymegújító lehetőségeket. Önnek csupán annyit kell tennie, hogy kér egy kötelezettségmentes konzultációs időpontot a 06-1-36-11-222 telefonszámon és eljön, hogy találkozzon szakértőnkkel.

Tudta, hogy ilyen egyszerű?

A kerámia héjak elkészítése összesen három egyszerű lépésből áll:

 1. Első alkalommal az esztétikai specialista saját foganyagát maximálisan kímélve előkészíti a fogait a kerámia héjakhoz és lenyomatot vesz róluk
 2. A fogtechnikai laboratórium 3 munkanap alatt a lenyomat alapján elkészíti a héjakat az egyedi fogformáira, erre a célra specializált kerámiából
 3. Az elkészült héjakat az 5. napon a fogorvos beragasztja és ezzel a folyamat el is készült

Ön tehát akár 5 nap alatt birtokba veheti tökéletesen megújult mosolyát és élvezheti környezete elismerő pillantásait.

Szereti a biztonságot és a kiszámíthatóságot a fogászatban is?

Akkor ne kockáztasson és tervezze meg új mosolyát fogorvosával együtt 40 perc alatt!

A mosolytervezés nem más, mit egy számítógépes megoldás arra, hogy kezelőorvosával közösen tervezzék meg azt a mosolyt, ami nem csak fogászati-anatómiai szempontból tökéletes, de az Ön esztétikai igényit is maximálisan kielégíti, környezetét pedig irigy pillantásokra készteti.

A mosolytervezés kétségbevonhatatlan előnye, hogy egyszerre szembesülhet jelenlegi és megújult mosolyával, így a látványos különbség azonnal érzékelhető. Higgye el, az eredmény Önt is meg fogja lepni és nem tud majd szabadulni a gondolattól, hogy pontosan úgy szeretne kinézni, ahogyan az a tervezett képen van.

A mosolytervezés folyamata a következő:

 1. Térítésmentes konzultáción digitális diagnosztikai eszközökkel megvizsgáljuk fogainak jelenlegi állapotát
 2. Az esztétika beavatkozásokra specializálódott fogszakorvosunk az Ön elképzeléseihez igazodva javaslatot tesz a fogászati probléma optimális megoldására
 3. Mosolytervező szoftverünk segítségével közösen megtervezésre kerül az Ön számára ideális mosoly (Ennek szolgáltatási díja 9.900 Ft, azonban az Ön számára lehet teljesen ingyenes is abban az esetben, ha a mosolytervezés eredményeként beleszeretett új mosolyában és azt rendelőnkben készítteti el)
 4. Írásos ajánlatot készítünk, melyből könnyen értelmezhető módon kiderül, hogy a közösen megtervezett beavatkozás mennyibe kerül majd Önnek.

Amennyiben további kérdések merültek fel Önben, vagy szeretne konkrét lépéseket tenni mosolyának azonnali megújítása érdekében, kérjen térítésmentes konzultációs időpontot Dr. Grosz János és Dr. Török Adrienn esztétikai fogszakorvos specialistáinkhoz a 06-1-36-11-222 telefonszámon. Várjuk Önt szeretettel!

Kérjen ingyenes időpontot!