Beyond fogfehérítés

A Beyond fogfehérítés révén akár 14 fokozattal világosabb árnyalat érhető el a fogak színében.

Mindez igen minimális időt vesz igénybe, egyetlen kezelés alatt elérhető az eredmény. A Beyond fogfehérítés eljárás kifejezetten biztonságos a páciens számára. Olyan fehérítő zselé kerül a fogakra, melynek semmilyen mellékhatása nincs, valamint a megvilágításra használt hideg fény nem károsítja a fogidegeket.

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a fogfehérítés egy esztétikai eljárás, tehát, nem egy gyógyító eljárás. Amennyiben szükség van rá, akkor a fogfehérítés előtt el kell távolítani a fogkövet, valamint kezelni kell a szuvas fogakat, ez a fogfehérítés elsődleges feltétele.

Fogfehérítés

A fogfehérítés napjainkban elengedhetetlen követelmény a jó megjelenés eléréséhez, ehhez több eszköz is rendelkezésre áll, ehhez képest kell kiválasztani a leghatékonyabb fogfehérítés módszert.

Ahhoz, hogy a legjobb eredményt tudjuk elérni fogfehérítés révén, olyan megoldást kell találni, mely nem csupán a felületi elszíneződést tünteti el, hanem a zománcprizmák közé az évek során lerakódott, elszíneződést okozó anyagokat is eltávolítja.

Amennyiben gyökérkezelés, illetve valamilyen trauma révén csak egy vagy néhány fog színeződött el, úgy lehetséges a fogak szelektív fehérítése. Viszont ez a módszer nem alkalmas a tömések, fogkövek és szuvas területek miatt kialakult elszíneződések eltüntetésére! Ilyen esetekben más jellegű kezelések alkalmazása szükséges.

Minden eddig felsorolt kritériumnak tökéletesen megfelel a Móricz Dental Fogászati központban szolgáltatott Beyond fogfehérítés, mely ma a leghatékonyabb fogfehérítés technológia.

Kérje segítségünket!

Lépésekben…

A fogfehérítés akkor kezdődhet meg, amikor a páciens fogai teljesen épek és tiszták, és első lépésként el kell határolni az ínyt a felkerülő fehérítő zselétől. Ezért a fogfehérítés első lépése az ajakeltartó terpesz felhelyezése, majd az ínyvédő zselé felkenése.

Ezután kerül fel a fogakra a fogfehérítő gél, ami azután hidegfénnyel lesz megvilágítva, mintegy 8-15 percen át. Ez az eljárás kétszer ismétlődik. Ilyenkor mindig új fehérítő gél kerül a fogakra, ám mindezzel együtt sem tart hozzávetőlegesen fél óránál tovább a fogfehérítés kezelés.

A fogfehérítés utolsó lépéseként a páciens kap egy érzékenységet gátló pasztát, melyet pár perc után el lehet távolítani. Ez megelőzi azt az állapotot, hogy a fogak hidegre vagy melegre túlérzékenyek legyenek a fogfehérítés utáni időszakban.

Napjainkban a Beyond fogfehérítés a leghatékonyabb és leggyorsabb fogfehérítés eljárás, ezért szolgáltatjuk mi is ezt a Móricz Dental Fogászati Központban.