Dr. Török Adrienn

Fog- és szájbetegségek szakorvosa – konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Mottóm: “Minden mosoly visszatér.” (indiai közmondás)

Dr. Török Adrienn fogorvos Móricz Dental FogászatDiplomámat 1997-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen Fogorvostudományi Karán szereztem meg. Oktatóim között további pályafutásomat, szemléletemet meghatározó példaképekre találtam. Az egyetemi évek alatt mellettük asszisztensként dolgozva sajátítottam el a fogászat elméleti és gyakorlati alapjait. Ismereteimet tanulmányaim közben London egyik neves fogászati klinikáján bővíthettem. Gyakorlati időmet a szakvizsgáig Budapesten a Központi Stomatológiai Intézetben töltöttem. Ahol az általános fogászat mellett egyik fő érdeklődési területemmel, a parodontológiával foglalkoztam.

1999 óta dolgozom magánfogszakorvosként, kezdetben a Kelenföldi Fogászati Centrumban, majd új klinikánkon a Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrumban. Igyekszem pácienseim számára magas szintű, mindenre kiterjedő fogászati ellátást nyújtani a teljesség igényével.

Fő érdeklődési területeim: az endodontia (fogbélbetegségekkel foglalkozó tudományág), a parodontológia (fogágybetegségekkel foglalkozó tudományág) és az esztétikai fogászat (a természeteshez leginkább hasonlatos helyreállítások).

Jelenleg a mosolytervezéssel és a fogak lecsiszolása nélküli beavatkozásokkal foglalkozom a legtöbbet, leginkább ezeken a területeken képzem magam. Német nyelven jól beszélek.

Fontos számomra, hogy rendelőmben mindig oldott és kellemes legyen a hangulat. Kollégáim és pácienseim közt egyaránt a nyugodt légkör megteremtésére törekszem, hiszen gyógyítani csak feszültségmentes környezetben lehet. Tisztelem a hozzám bizalommal érkezőt, tevékenységemet pedig a kölcsönös együttműködésre alapozom. Szakmai tudásom birtokában igyekszem széleskörűen tájékoztatni betegeimet, hogy a rendelkezésre álló lehetőségek közül a számukra legmegfelelőbbet választhassuk ki egyénre szabottan. Célom, az aktuális panaszok orvoslása mellett, megtanítani a helyes szájápolásra pácienseimet. Továbbá kialakítani bennük az igényt az esztétikus és időtálló megoldások előtérbe helyezése iránt. A szakmailag helytálló beavatkozások számomra alapvető igényt jelentenek. A legnagyobb örömet mégis az okozza, ha precizitásom és fáradtságot nem kímélő munkám eredményeként egy már jól motivált, velem együttműködő, elégedett páciens hagyja el a fogászati rendelőmet, aki szívesen tér vissza hozzám és többet nem fél.

Mindezek megvalósítását segítik legújabb tanulmányaim a hipnoterápia területén. Szükség esetén pácienseim kérésére különféle relaxációs technikákat alkalmazok, amelynek eredményeként lehetőség van érzéstelenítés nélküli, fájdalommentes kezelésekre. Az újfajta kezelési eljárás számomra nagy sikereket jelent. Pácienseim számára pedig egy eddig ismeretlen, megnyugtató és biztonságos módszert, melynek során eszükbe sem jut, hogy fogászaton járnak.

“A boldogságra nincs megfelelőbb pillanat, mint az, amelyik éppen most van. A boldogság az út és nem a cél. Nincs megfelelőbb idő, hogy boldog légy, mint éppen most.”

Szerencsés vagyok, mert minden kedves számomra, amivel éppen foglalkozom. Két tündéri fiú édesanyjaként szeretném nekik megtanítani mindazt, ami számomra értéket képvisel: megbecsülni az őszinte emberi kapcsolatokat, észrevenni az önzetlen szeretetet, megtalálni és tisztelni a hivatást, segíteni, ahol lehet, örömet okozó hobbikra lelni, jóra használni, kihasználni a bennünk rejlő erőt, adottságokat. Élek-halok a természet szépségeiért, sokszínűségéért. Naponta több órát sétálok Vackorral, weimari vizslámmal. Rendszeresen fotózok és kedvenc képeimet mostanában lerajzolom. Szeretem a sportot, jelenleg éppen a futás és a lovaglás érdekel. Klasszikus zenegyűjteményem bővítése során ismét kedvet kaptam a zongorázáshoz, ez most a legújabb hobbim. Az új kihívások örömet okoznak, rendszerint kitalálok valamit, amivel még nem foglalkoztam, nagyon jó tanulni, rengeteg tervem van.

Foglaljon időpontot Dr. Török Adrienn fogorvoshoz a Móricz Dental Fogászati Klinikán!

Munkatársaink