Dr. Sas Ildikó

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, Konzerváló fogászat és Fogpótlástan szakorvosa

Dr. Sas Ildikó fogász Móricz Dental FogászatA budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2003-ban. Rezidensként két évig az egyetem Fogpótlástani Klinikáján dolgoztam a Fog- és szájbetegségek szakvizsga megszerzéséig. Szakmai érdeklődésemet az itt eltöltött idő alapvetően meghatározta. Fő érdeklődési területem a különböző fix és kivehető, illetve implantátumokra épülő fogpótlások elkészítése.

Szakorvosként a Kelenföldi Fogászati Központban dolgoztam, majd az újonnan megnyíló Móricz Dental Esztétikai Fogászati és Implantációs Centrumba kerültem, ahol jelenleg konzerváló és esztétikus fogászattal, illetve fogpótlások készítésével foglalkozom. Francia, német és angol nyelven beszélek.

Fontos számomra a páciensek félelmeinek és szorongásainak csökkentése. Ezért egyrészt szívesen szánok időt arra, hogy panaszaikat meghallgassam, kérdéseiket megválaszoljam, másrészt igyekszem teljesen fájdalommentessé tenni a kezelést.

A hozzám forduló pácienseket mindig tájékoztatom az összes lehetőségről, a különböző megoldások előnyeiről. Figyelembe veszem egyéni szempontjaikat és véleményüket, hogy a számukra lehető legjobb végeredmény szülessen. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a precíz munkavégzésre; a gyógyítás mellett a megelőzésre és a rendszeres ellenőrző vizsgálatokra is.

Sokat köszönhetek szüleim következetes nevelésének és szeretetének, fontos számomra a család. Szabadidőmben szívesen kertészkedek, imádok főzni, utazni, nyelveket tanulni. Az elmúlt években új hobbiként a bridzsben és az ultiban mélyedtünk el barátainkkal. Sokféle sport érdekel, mostanában főleg futok és jógázom, férjemmel pedig síelni járunk.

Foglaljon időpontot Dr. Sas Ildikó fogorvoshoz a Móricz Dental Fogászati Klinikán!

Munkatársaink