Dr. Grosz János

Dr. Grosz János fogorvos Móricz Dental Fogászati Klinika2006-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Azóta folyamatosan bővítem tudásomat saját szakterületemen, hazai és külföldi szakmai továbbképzések révén. Tagja vagyok a Magyar Esztétikai Fogászati Akadémiának, továbbá egyéb nemzetközi szervezeteknek, melyek a legmagasabb minőségi szintet képviselik az esztétikai fogászat területén.

Tanulmányaim kezdete óta különösen érdekelt az esztétikai fogászat területe, valamint a rágószerv funkciózavarainak helyreállítása, továbbá az implantátumokra helyezett fogpótlások.

Mindez elsősorban azért ragadott meg, mert mindig is oly módon szerettem volna esztétikai élményt nyújtani a fogászat területén, hogy az egészséggel teljes mértékben párosulva legyen létrehozható. Továbbá mindez úgy legyen kivitelezhető, hogy a legtöbb egészséges fogszövetet megkímélő technológiát tudjam alkalmazni. Ezért képzem magam folyamatosan a legújabb adhezív technikákkal, kerámiahéjakkal kapcsolatban, hiszen ez igényli a legkisebb mértékű invazív beavatkozást.

Munkám során, minden egyes napon, minden páciens esetében a legmagasabb szintű minőségi ellátást biztosítom. Annak érdekében, hogy kezeléseim minősége folyamatosan magasabb szintet érjen el. Folyamatosan képzéseken veszek részt, és a világ élvonalbeli vezető fogorvosaitól tanulok, majd ezt a tudást felhasználom minden nap a kezelések folyamán. Ezzel kívánom biztosítani, hogy pácienseim olyan magas szintű ellátást kapjanak klinikánkon, mely jelenleg hazánkban igen kevés helyen elérhető.

Munkám során mindig előtérbe helyezem azokat a lehetséges megoldásokat, melyek révén úgy lehet a problémákat megoldani, hogy az a lehető legkevesebb fogszövet eltávolításával járjon.

Elsődleges szempont számomra, hogy a páciens fogazata, annak természetes esztétikája és funkcionalitása úgy legyen helyreállítva, hogy az képes legyen megőrizni biológiai és mechanikai egységét. Éppen ezért választottam a fogászat eme szakterületét, mely a legkevesebb invazív beavatkozással jár, hiszen ennek révén mindez megvalósítható.

Ezen túlmenően céljaim között szerepel, hogy a hazai fogorvosi ellátás színvonalához tevékenyen hozzájáruljak. Ezt nemcsak magas színvonalú kezeléseim révén teszem, hanem igyekszem továbbadni megszerzett tudásomat. Rendszeresen szervezek kurzusokat dental fotózás és esztétikai fogászat témakörben. Gyakran tartok előadásokat szakmai kongresszusokon, valamint a hazai szaksajtóban igen gyakran jelentetek meg publikációkat.

Kezeléseim színvonalát tovább növeli, hogy a világ élvonalbeli fogorvosi anyagokat gyártó cégével állok együttműködésben. Így a minőségi anyagok használata és a magas szintű tudás ötvözése révén pácienseim a legkitűnőbb szolgáltatást kapják.

Foglaljon időpontot Dr. Grosz János fogorvoshoz a Móricz Dental Fogászati Klinikán!

Munkatársaink