Munkatársaink

Esztétikai fogászat részlegünk fogorvosai mind magukénak vallják alapvető filozófiánkat, miszerint páciensközpontú gyógyító tevékenységet folytatunk, melyet a természetes esztétikai eredménnyel ötvözünk.

Szakorvosaink és szakasszisztenseink elismert és kiváló szakemberek, elkötelezetten páciensközpontú gyógyítást folytatnak. A Móricz Dental Fogászati Központ esztétikai fogászat részlegének vezető szakorvosa Dr. Grosz János az esztétikai fogászat kiváló fogorvosa. Fogászati klinikánk munkatársai nagy gyakorlattal rendelkeznek saját szakterületükön, elismert, kiváló szakemberek. Mindannyian elkötelezettek vagyunk, a gyógyítás mellett mindent megteszünk a páciens bizalmáért.

Fogorvosaink folyamatosan képzik magukat annak érdekében, hogy mindig a legújabb és legjobb technológiát legyenek képesek alkalmazni a páciensek gyógyítása során. Minden kezelés során, a páciens érdekeit szem előtt tartva, hosszú távra tervezünk, szolgáltatásainkra vállalt garanciáink is ezt igazolják. Büszkék vagyunk kiváló eredményeinkre, örömünkre szolgál elégedett pácienseink véleménye.

Manapság fogászati területen a technológia fejlődése egyre inkább az esztétikus megoldások és a megelőzés felé halad, ezt a tendenciát tartjuk szem előtt mi is. Mint korábban már szó esett róla, a fogászat és az esztétikai fogászat ma már nem választható szét élesen, hiszen a határvonalak összemosódtak. Ez is azt igazolja, hogy minden kezelés során a legtartósabb és egyben a leginkább esztétikus megoldást választjuk annak érdekében, hogy az egészség és a természetes szépség ne menjen egymás rovására. A kezelések előtti konzultációt, a tervezési fázist természetesen a pácienssel együtt végzi a fogorvos. Lehetővé tesszük a folyamatos tájékoztatás révén, hogy a páciens képes legyen dönteni a különböző megoldások között. Különösen nagy figyelmet fordítunk a fogmegtartó kezelésekre az egészség elősegítése, annak megtartása érdekében.

Dr. Grosz János - Fogszakorvos - restauratív specialista, esztétikai fogászat, esztétikus fogpótlások

Képzett fogorvosok, egyénre szabott kezelések

Számunkra a páciens egészsége és természetesen szép fogazata egyaránt fontos. Magasan képzett és tapasztalt fogorvosaink az esztétikai fogászat minden területén biztosítják Önnek az egyénileg kialakított, teljesen egyénre szabott kezelést. Összeszokott, fogorvos specialistákból álló csapatunk révén Ön a legkiválóbb és fájdalommentes kezelést kapja. Azt is fontosnak tartjuk, hogy esztétikai fogászat részlegünk szakorvosainak szakmai felkészültségét Ön még azelőtt megismerhesse, mielőtt eljut hozzánk, ezért az alábbi menüpontokban megtalálhatók fogorvos specialistáink önéletrajzai.

A Móricz Dental Fogászati Klinika esztétikai fogászat részlegének vezető szakorvosa Dr. Grosz János.

Az alábbi írásokban megismerheti a fogorvos specialisták szakmai felkészültségét. Amennyiben még kérdése lenne fogorvos specialistáinkhoz, azt felteheti számukra írásban vagy telefonon, az Elérhetőségek oldalon található telefonszámon vagy e-mail címen.