Elérhetőség

A fogászati klinika alábbi elérhetőségek bármelyikén felkereshet bennünket, akár kérdése van, akár fogászati kezelésre vagy konzultációra szeretne bejelentkezni.

Munkatársaink együttműködnek abban, hogy Ön minél gyorsabban hozzájusson a kívánt fogászati szolgáltatáshoz.

Fogászati klinikánk elérhetőségei

  • Címünk: 1114, Budapest, Móricz Zsigmond körtér 3/A. Félemelet 1.
  • Telefon: (+36) 1 36 11 222
  • E-mail: info@moriczdental.hu

Rendelési idő

Hétfőtől péntekig reggel 8 órától este 20 óráig állunk rendelkezésére.
Szombaton reggel 9 órától délután 15 óráig tart nyitva a Móricz Dental fogászati klinika.

Kedves Páciensünk! A fenti elérhetőségeken lehetőség van bejelentkezésre fogászati klinikánkra annak érdekében, hogy Önnek ne kelljen várakoznia. A bejelentkezés történhet telefonon vagy e-mailben, esetleg személyesen. Az időpont-egyeztetés kiküszöböli azt a kellemetlenséget, hogy Önnek az optimálisnál hosszabb időt kelljen eltöltenie fogászati rendelőnkben.

Parkolás

A Móricz Dental Fogászati Klinikát a Móricz Zsigmond körtéren hoztuk létre annak érdekében, hogy bárki számára könnyen elérhetők legyünk.

Ezen a területen nem állnak fenn a belvárosi parkolási nehézségek, hiszen a Móricz Zsigmond körtéren gyorsan és kényelmesen, egyszerűen tud Ön is parkolni.

Móricz Dental Fogászati Klinika elérhetőség és parkolás

Amikor Ön fogászati klinikánkra, fogászati kezelésre igyekszik, nem kell beterveznie a hosszadalmas időkiesést a parkolási nehézségek miatt. A Fogászati Klinikától egy percre található a Bartók Ház, melynek mélygarázsában biztonságosan tud parkolni, tehát nem okoz problémát az Ön számára, ha autóval közlekedik. Bármilyen hosszú is legyen a fogászati kezelés, ez nem okoz problémát a parkolás szempontjából, hiszen a Bartók Ház mélygarázsában akár több órás parkolás is engedélyezett.

A Bartók Ház pontos elérhetősége: 1117 Budapest, Bartók Béla út 43-47.

Itt négyszintes mélygarázs található, 400 parkolóhellyel, ebből adódóan garantált, hogy Önnek lesz lehetősége parkolni a fogászati kezelés ideje alatt.

Az sem utolsó szempont, hogy a Bartók Ház mélygarázsa non-stop, tehát 24 órás recepciós és biztonsági szolgálat által biztosított parkolóhely. Biztonságban ott lehet hagyni bármilyen autót, így Önnek a fogászati kezelés ideje alatt nem kell ezzel foglalkoznia.

Mivel számunkra nagyon fontos, hogy a fogászati kezelés ideje alatt Ön nyugodt legyen, és ne kelljen mással foglalkoznia, ezért biztosítjuk az Ön számára, minden egyes fogászati kezelés idejére a díjmentes parkolást.

Amikor Ön fogászati kezelésre érkezik, nincs más dolga, mint bemutatni a parkolójegyet, majd az levonásra kerül a kezelés árából. Így ajándékozunk az Ön számára nyugalmat, míg a fogászati kezelés tart.

Egyes fogászati klinika esetében pontosan az a probléma, hogy a belváros olyan részén találhatók, ahol napközben és az esti órákban is lehetetlen a parkolás. Az ember általában szeretne a fogászati kezelés után minél előbb hazajutni. Így nem túl jó megoldás, ha az adott fogászati klinikától nagyon messze sikerül letenni a gépjárművet, főként, ha az nem is túl biztonságos hely.

Ezt a helyzetet próbáljuk elkerülni azzal, hogy parkolást biztosítunk minden egyes páciensünk részére a Bartók Ház biztonságos mélygarázsában, így biztosítjuk Önnek a kényelmet és a nyugalmat.