Fogászati Klinikánk

A Móricz Dental Fogászati Klinika Budapest egyik legfrekventáltabb területén, a Móricz Zsigmond körtéren található. Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető.

A Móricz Dental Fogászati Klinika váróhelyisége

Régi és új pácienseinket kedves és szolgálatkész recepciósaink, továbbá belsőépítész által megtervezett, kényelmes, elegáns és klimatizált váróhelyiség fogadja. Az esetleges várakozás perceiben a televízió és a korlátlan mennyiségben fogyasztható ásványvíz vagy tea is pácienseink rendelkezésére áll, miként az ingyenesen igénybe vehető wi-fi is. Szükség esetére, a mosdóban ajándék fogkrémmel impregnált fogkefét biztosítunk pácienseink számára.

A fogászati rendelő szakorvosai

Szakorvosaink és kollégáink maximálisan elkötelezettek, a legmagasabb színvonalú szakmai munka és az empatikus, emberközpontú hozzáállás számukra alapkövetelmény.

A fogászati klinika esztétikai fogászat részlegének munkatársairól a Munkatársaink menüben tájékozódhat bővebben.

Móricz Dental Fogászati Klinika Budapest

A Móricz Dental Fogászati Klinika kezelőhelyiségei

Kezelőhelyiségeink kialakításakor és a felszerelés tekintetében nagy hangsúlyt fektettünk a magas színvonalú technológiákra.

A fogászati klinika berendezései a legnagyobb európai fogászati és szájsebészeti szakkiállításon, a kölni IDS-en bemutatott világújdonságok közül kerültek ki. A fogászati klinika fogorvosi székei az egyik legnevesebb gyártó, a Kavo csúcsmodelljei (E80). Kényelmesek, multifunkcionálisak, a rájuk szerelt monitoron kezelés közben televíziót vagy DVD filmet is lehet nézni. Ezen kívül a képernyőre kivetíthetők az elkészült röntgenfelvételek, a kezelési tervek, és egyéb felvételek.

A fogászat berendezései

A Planmeca Pro One digitális panorámaröntgenje, a Planmeca intraorális röntgenjei, a Kavo Intrasurg 300 Plus Implantációs sebészi motor, a Vatech orálkamera, a gyökérkezelésekhez szükséges Morita endodonciai motor mind-mind rendelkezésre áll.

Ezen berendezések mindegyike a maga területén a ma elérhető legmagasabb kategória.

A fogászati klinika alapanyagai

A Móricz Dental Fogászati Klinika szakorvosai által használt alapanyagok is a legjobbak közül kerülnek ki. Az általunk használt fogászati implantátumok a világelső svéd Nobel Biocare és német Straumann gyártmányai.

Fogtechnikai hátterünk kimagasló. Amennyiben szükséges, a Nobel Biocare Procera Forte digitális szkennerrel készített, háromdimenziós kép alapján Svédországban készíttetjük el a Procera kerámia vagy a cirkónium koronákat.

Móricz Dental Fogászati Klinika

Sterilizálás

Nagy hangsúlyt fektetünk a tisztaságra és a sterilitással kapcsolatos kérdésekre. A Móricz Dental Fogászati Klinika műszereit – az erre a célra elkülönített helyiségben – egyenként autoklávval sterilizáljuk, csomagoljuk és tároljuk. A fogászati klinika kezelései alatt egyszer használatos védőfelszereléseket alkalmazunk, mindezt az Ön biztonsága érdekében.

Fogászati klinikánkat bemutatva látható, hogy a fogászat tekintetében a legkorszerűbb eszközöket, gépeket és technológiákat alkalmazzuk. Mindezt olyan orvosi szakmai háttérrel kiegészítve, hogy Ön a legtökéletesebb kezelést kapja.