Áraink

Az alább feltüntetett fogászati árak csupán tájékoztató jellegűek, annak érdekében, hogy Ön előzetesen képes legyen felbecsülni a majdani kezelések nagyságrendjét.

Pontos árszámításra a feltüntetett fogászati árak nem alkalmasak, hiszen csak egy alapos állapotfelmérés és konzultáció révén tervezhető meg, hogy Önnek személyre szabottan pontosan milyen kezelésekre lesz szüksége. Minél komplexebb esettel állunk szemben, annál bonyolultabb lenne egy ártáblázat alapján pontos összeget kiszámolni.

Annak érdekében, hogy Ön pontosan tudja, hogy ár tekintetében mire számíthat, jelentkezzen be egy konzultációra. Állapotfelmérés után, a szakorvossal egyeztetve, teljes kezelési terv hozható létre, mely tartalmazza a szükséges kezeléseket, valamint azok árait.

A konzultáción kapott költségkalkuláció révén Ön már konkrétan tud számolni a jövőbeli kiadásokkal. Ebből is látható, hogy az itt feltüntetett fogászati árak csupán a tájékozódást szolgálják.

A kezelési terv alapján létrejött árkalkuláció végösszegét nem szükséges egyben megfizetni. Minden egyes kezelés után, illetve meghatározott fázis után lehet az adott kezelést megtéríteni. Így Ön egészen pontosan meg tudja tervezni a következő lépés várható kiadásait.

A kezelés díjának megfizetése történhet készpénzben vagy átutalással, ahogy Önnek kényelmesebb. Bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Nem minden ember számára biztosított az anyagi háttér egy komplex fogászati kezelés megfinanszírozására. Ám amikor az egészség érdekében erre feltétlenül szükség van, akkor hitel segítségét is érdemes igénybe venni, nálunk erre is van lehetőség.

Árak

 

fogászati árak - Esztétikai fogászat Budapest

Garancia – A Móricz Dental Fogászati Klinikán történő minden típusú kezelés eredményére teljes körű garanciát vállalunk.

Ez a teljes körű garancia nálunk nem csak szóban történik meg. Az Ön külön kérésére írásbeli garancialevelet állítunk ki, melyet Ön bármilyen probléma esetén érvényesíthet. Már önmagában az is garanciát jelent, hogy jól képzett és elkötelezett szakorvosokkal dolgozunk együtt, valamint világszínvonalon, élvonalbeli technológiákkal és anyagokkal dolgozunk. Ezért igen minimális az esély arra, hogy Önnek a későbbiek folyamán érvényesítenie kellene a garancialevelet.

Az Ön érdeke a mi érdekünk is. Nem alkalmazunk ideiglenes vagy átmeneti megoldásokat, sem takarékossági, sem más szempontok miatt. Célunk, hogy Önnek hosszútávra biztosítva legyen a ragyogó és egészséges mosolya. A különböző kezelések, különböző anyagok garanciavállalási ideje természetesen nem egyezik meg. Alább láthatók, hogy mely kezeléseknek mi a garancia időtartama.

Határidők garanciavállalás tekintetében

  • Implantátum: 10 év
  • Implantátum felépítménye: 2 év
  • Rögzített fogpótlás: 2 év
  • Kivehető fogpótlás: 1 év
  • Fogtömés: 1 év

Mint minden más termék és szolgáltatás esetében, nálunk is él az alapelv, hogy a garancia érvényesítésének vannak bizonyos feltételei, melyek betartása elsősorban az Ön érdeke. Két feltétele van a garancia érvényesítésének, a rendszeres, évente egy kontroll vizsgálat, valamint a megfelelő szájápolás.

E két feltétel betartása alapvetően szükséges ahhoz, hogy a szájüregi állapotok egészségesek maradjanak hosszú időn keresztül a beavatkozások után is. Szinte minden fogászati kezelésről elmondható, hogy annak eredményessége, illetve élettartama szoros összefüggést mutat az egyén szájápolási szokásaival, valamint a rendszeres fogászati kontrollal. Nyilvánvalóan, elsősorban az Ön érdeke, hogy erre a két tényezőre odafigyeljen. Hiszen sok probléma igen hosszú időn keresztül megoldottá válhat kezelés révén. Ám a rendszeres fogápolás hiánya rövid idő alatt semmissé teheti azt.

Éljen a lehetőségeivel, és óvja fogai épségét, ragyogó mosolyát!

Időpontkérés konzultációra