Az esztétikai fogászat egy olyan terület, ahol összekapcsolódik a tudomány és a művészet. Ez nem egy meghatározott kezelés vagy tudományág.  Az esztétikai fogászat több kezelés együttese és azok funkcionális, biológiai és esztétikai szempontból lehető legjobb kombinációja és kivitelezése.

Esztétikai fogászat Budapest

Az esztétikai fogászat nem csupán a fogak külső kozmetikai kezelése…

Az esztétikai kezelések minden esetben személyre szabott, egyedi szolgáltatásokból állnak. A fogorvos minden esetben együttműködik a pácienssel, meghallgatja a problémáit, elvárásait és ez alapján keresnek egy funkcionálisan is és esztétikailag is tökéletes megoldást. Így nem csak gyönyörű és természetes eredmény születik, hanem hosszú távon is egészséges mosolyt kap a páciens. Az esztétikai fogászati ellátás célja, hogy újra tervezze a páciens fogait, úgy hogy az illeszkedjen az arc, az állkapocs ás a meglévő fogak formájához is.

Mosolytervezés - Esztétikai fogászat Budapest

A tervezés új irányvonalai

Az esztétikai fogászat egy olyan szakterület, ahol a tervezésre nagyon nagy hangsúlyt kell fektetni. Számunkra a kezelés végeredménye és a páciens megelégedettsége a legfontosabb. Egy alapos tervezéssel a páciens teljes mértékben tisztában lesz a várható végeredménnyel, így nem éri meglepetés a kezelés végén.

Ehhez nyújt óriási segítséget a napjaink legkorszerűbb technológiája a mosolytervezés és mosolymodellezés, amit a Móricz Dental Klinikáján, az esztétikai fogászati ellátás alapvető kellékeként használunk a tervezés fázisában.

A mosolytervezés segítségével meg tudjuk mutatni a páciensnek egy fotón keresztül mosolyát a restauráció után. A mosolymodellezés révén a kerámiahéjakat ki is tudja próbálni modell héjak segítségével. Ez a két szolgáltatás nagy segítséget nyújt abban, hogy az esztétikai fogászat tervezési fázisát a lehető legpontosabban valósítsuk meg.

Az esztétikai fogászat jövője

Az esztétikai fogászati ellátás minden területén folyamatos fejlődés tapasztalható, szaktudás és technológia tekintetében egyaránt. A kutatások és fejlesztések célja mindig a legtermészetesebb hatás elérése. A kezelések után a látvány az eredeti vagy egy annál sokkal szebb állapotot tükröz.

A Móricz Dental Esztétikai Fogászat szakorvosai arra törekszenek, hogy a kezelések végeredménye tartós, jó minőségű, jól használható és természetes hatású legyen. Ez képezi mindennapi munkánk alapját.

Amennyiben Ön is természetes hatást eredményező fogászati kezelést szeretne kapni, jelentkezzen elérhetőségeink valamelyikén és kérjen időpontot egy konzultációra.

A Móricz Dental Fogászat csapata.