A tervezés új irányvonalai

Az esztétikai fogászat egy olyan szakterület, ahol a tervezésre nagyon nagy hangsúlyt kell fektetni. A kezelés végeredménye és a páciens megelégedettsége számunkra a legfontosabb. Egy alapos tervezéssel a páciens teljes mértékben tisztában lesz a várható végeredménnyel, így semmi szín alatt nem éri őt meglepetés.

Ehhez nyújt óriási segítséget a napjaink legkorszerűbb technológiája a mosolytervezés és mosolymodellezés, amit a Móricz Dental Klinikáján, az esztétikai fogászat alapvető kellékeként használunk a tervezés fázisában.

A mosolytervezés segítségével meg tudjuk mutatni a páciensnek egy fotón keresztül majdani mosolyát a restauráció után, a mosolymodellezés révén pedig a kerámiahéjakat ki is tudja próbálni modell héjak segítségével. Ez a két szolgáltatás nagy segítséget nyújt abban, hogy az esztétikai fogászat tervezési fázisát a legmesszebbmenőkig pontossá tegye.

Az esztétikai fogászat új generációs anyagai

Ezen a területen nem lehet egyetlen alapanyagot kiemelni, hiszen az esztétikai fogászat minden területén folyamatos fejlődés tapasztalható, szaktudás és technológia tekintetében egyaránt. A kutatások és fejlesztések célja mindig a legtermészetesebb hatás elérése, hogy a kezelések után a látvány az eredeti állapotot tükrözze.

A Móricz Dental Esztétikai Fogászat szakorvosai is arra törekszenek, hogy a kezelések végeredménye tartós, jó minőségű, jól használható és természetes hatású legyen. Ez képezi mindennapi munkánk alapját.

Amennyiben Ön is természetes hatást, eredményező fogászati kezelést szeretne kapni, jelentkezzen elérhetőségeink valamelyikén és kérjen időpontot egy konzultációra.

A Móricz Dental Esztétikai Fogászat csapata.